Pikavippi 18-vuotiaalle

Pikavippi 18-vuotiaalle, vertaile paras lainantarjoaja ja säästä tekemällä järkevä lainapäätös. Olemme tälle sivulle listanneet vain yhtiöitä ja lainatuotteita, joiden kriteerinä on 18 vuoden ikä. Listausta päivitetään päivittäin.

Pikavippivertailu

Lainasumma:
Laina-aika:
  • Valitse kriteerit:
  • Joustoluotto
  • Ei liitteitä
Vertaile lainoja:
Näytä lisää vaihtoehtoja

Mistä lainaa 18 vuotiaana?

18-vuotiaalle lainaa myöntää selvästi vähemmistä Suomen lainamarkkinan lainantarjoajista. Syynä heikkoon tarjontaan on 18 vuotiaan selvästi isompi riski kuin jo hieman pidempään elämästä nauttineiden lainanhakijoiden. Syyt ovat sinänsä selvät, vanhemmalla on usein jo parempi työ, enemmän omaisuutta ja historiaa osoituksena moitteettomasta raha-asioiden hoidosta. 
 
Pikavippi 18 vuoden iässä on useimmiten virhe. Epäsäännölliset tulot yhdistettynä pikavippien suhteellisesti korkeisiin kuluihin voi olla kohtalokas virhe nuoren elämässä. Emme suosittele vakuudettomien luottojen hakemista pelkkään kulutukseen nuorella iällä. Menetetyt luottotiedot sulkevat monia ovia ja tekevät elämästä vaikeaa juuri kun omat siivet alkaisivat kantaa. 

Pikavippi 18v myönnetään näillä kriteereillä

Pikavippi 18v myönnetään pääsääntöisesti seuraavilla kriteereillä:
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 18-vuoden ikä, vertailussamme maininta “Pikavippi 18v”.
  • Luottotietojen on oltava kunnossa.
  • Vakituinen osoite Suomessa.
  • Lainanhakijalla on säännöllisiä tuloja.
  • Hakijan antamia tietoja ei ole käytössä muilla pikavippiyhtiön asiakkailla, esim. tilinumero tai puhelinnumero.

18-vuotiaalle myönnettävä laina on useimmiten kalliskorkoinen joustoluotto. Vertaile siis lainoja tarkasti ennen päätöksen tekemistä ja mieti tarvitsetko oikeasti rahoja kalliilla korolla.

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.