Omalaina 

Omalaina kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 60000 euroon asti, ja tietysti pienemmät pikavipit. Omalaina on suomalainen rahoituksen kilpailuttamiseen erikoistunut verkkopalvelu, jonka suosio on kasvanut 2017 lähtien. Omalainan avulla pikavippien kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Kokeile itse – löydä paras pikavippi helposti ja nopeasti!

Omalainan pikavipit:

Lainaa alkaen 100 euroa.

Laina-ajat 1 – 15 vuotta. 

Korko alkaen: 8%.

Nostopalkkiot keskimäärin 4-5%.

Tilinhoitopalkkio: 5-12€/kk.

Omalainan vippien myöntökriteerit riippuvat pankeista

Omalainan kautta lainaa voi hakea ilman erillisiä liitteitä tai muita dokumentteja, saat lainapäätöksen aina heti. Luoton lopullinen myöntöpäätös ja kriteeristö riippuvat aina valitsemastasi pankista. 
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 20-vuoden ikä.
  • Luottotiedot kunnossa.
  • Hakijalla on ollut Suomessa vakituinen osoite vähintään kaksi vuotta.
  • Säännölliset ja varmennettavat tulot.
Liitteet:
  • Pankin mukaan: Instantor, palkkatodistus tai eläkepäätös.

Omalaina kokemuksia

Omalainan kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia. Olemme myös itse testanneet lainan hakemista palvelusta. Lainatarjoukset tulevat nopeasti ja pankkeja on yli 25, joten mahdollisuudet saada lainaa heti ovat hyvät. Lainan myös saa tilille suoraviivaisesti seuraamalla valitseman pankin ohjeita.

Selvänä heikkoutena pidämme kuitenkin käyttöliittymän ja lainojen vertailemisen hankaluutta. Muissa vertailupalveluissa lainatuotteiden ominaisuuksien vertaileminen on selkeämpään, kuten esim. Arkiraha.fi -lainapalvelussa. Moitimme myös viesti ja sähköpostitulvaa vastaanotetuista lainatarjouksista. 

Omalainan asiakaspalvelun aukioloajat

Omalainan asiakaspalvelun tietoja ei ole erityisen helppo löytää. Puhelinnumeroa ei ole suoraan saatavilla ja yhteydenotot pyydetään antamaan suoraan sähköpostilla. Usein kysytyistä kysymksistä löytyy toki vastaukset selkeimpiin asiakokonaisuuksiin ja itse lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista. Asiakassuhde muodostuu lopulta aina pankin ja asiakkaan välille, ei niinkään Omalainan ja laina-asiakkaan.

Vaihtoehdot Omalainalle 

Omalainan kilpailijoista löytyy hyviä vaihtoehtoja lainojen kilpailuttamiseen. Tässä lista Pikavipit.infon suosikeista:
 
  1. Arkiraha.fi kattava lainojen kilpailutus.
  2. Kilpailutalainasi.fi, suomalainen nettipalvelu, myös pienet vipit.
  3. Lainaneuvos.fi, kilpailuttaa lainojen kilpailuttajat.

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.