Arkiraha

Arkiraha.fi on suomalainen, vuodesta 2013 vakuudettomien luottojen kilpailuttamiseen erikoistunut verkkopalvelu. Arkirahan kautta kilpailutat helposti ja nopeasti kaikki pikavipit ja kulutusluotot yhdellä hakemuksella. Mikä parasta Arkirahan avulla tavoitat nopeasti kaikki suomalaisilla lainamarkkinoilla toimivat lainayhtiöt. Hae lainaa ja kokeile Arkirahan tehokkuutta nyt! 

Arkiraha.fi lainatiedot:

Lainaa 500€ – 70000€.

Laina-aika 1 – 15 vuotta. 

Korko: alkaen 5%.

Nostopalkkio: alkaen 3%.

Tilinhoitopalkkio: 5-12€/kk.

Arkirahan avulla kilpailutat lainat näin

Arkiraha.fi -verkkopalvelu välittää lainahakemuksia kaikkiin suomalaisiin pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöihin. Tämän lisäksi lainapalvelu välittää lainahakemuksia eri lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneille nettipalveluille, kuten Rahalaitokselle ja Omalainalle. Tämän ansiosta lainojen kilpailuttaminen on erittäin tehokasta.
 
Pikavippien kilpailuttamiseksi et tarvitse mitään liitteitä tai pankkitunnuksia. Voit hakea luottopäätöksen heti pelkillä oman talouden tiedoilla!
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 20-vuoden ikä.
  • Luottotiedot OK.
  • Lainahakijalla on Suomessa vakituinen osoite, voimassa viimeiset 2 vuotta.
  • Lainahakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Yrittäjän on todenettava tulonsa veroilmoituksen tiedoilla.
Liitteet:
  • Palkkatodistus työstä, eläkepäätös eläkkeestä, verotuspäätös yritystoiminnasta.

Arkirahan asiakaspalvelun aukioloajat

Arkirahan asiakaspalvelun palvelee kellonympäri sähköpostitse. Hakuprosessi on erittäin yksinkertainen. Näet lainahakemuksesi tilan koko ajan ruudulta hakemusta täyttäessäsi. Tämän jälkeen sinut ohjataan suoraan valitsemasi lainayhtiön verkkoprosessiin. Varsinaista asiakkuutta lainanhakijalla ei siis muodostu Arkirahan kanssa, vaan Arkiraha toimii pelkkänä tietojen välittäjänä. 

Miksi hakea pikavippiä Arkirahasta?

Pikavipin hakeminen Arkirahasta on ehkä helpompaa kuin mistään muusta lainapalvelusta, tässä syyt:
 
  • Arkirahan avulla tavoitat yli 30 suomalaista pankkia ja luottolaitosta.
  • Arkirahan avulla tavoitat myös muita lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita verkkopalveluja.
  • Arkirahan luottohakemukseen et tarvitse mitään liitteitä.
  • Uusi pikavippien korkokattolaki vaikeuttaa lainansaantia – Arkirahan kattavan kumppaniverkon avulla mahdollisuutesi ovat maksimaaliset!

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.