Fellow Finance – vertaislaina

Fellow Financen lainatuote on vertaislaina. Vertaislaina tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi olla mukana rahoittamassa tavallisen suomalaisen rahoitustarpeita Fellown rahoitusalustalla. Fellow Financen lainan korot riippuvat siis siitä, miten matalalla korolla muut kansalaiset ja sijoittajat ovat valmiita lainatarpeesi rahoittamaan. Hae lainaa Fellowilta 500 eurosta aina 15000 euroon asti, jopa kymmenen vuoden takaisinmaksuajalla!

Fellow Finance lainatiedot:

Lainaa 500€ – 15000€.

Laina-aika 1 – 10 vuotta. 

Korko: 7% – 27%

Nostopalkkio: n. 4-5%.

Tilinhoitopalkkio: 5-12€/kk.

Fellow Finance laina myönnetään näillä kriteereillä

Fellow Finance laina myönnetään simppeleillä lainakriteereillä. Fellown lainaa tai pikavippiä haetaan aivan kuten mitä tahansa lainatuotetta, vertaislaina ei sinänsä vaikuta lainan hakemiseen mitenkään. Valitset lainasumman ja laina-ajan, näet heti arvion myönnettävästä kuukausierästä. Hakemusprosessin jälkeen lainasi menee sijoittajien rahoitettavaksi ja saat lopullisen korkotarjouksen. Yleensä korkotarjouksen saaminen kestää vain muutamia sekunteja – sijoittajat sijoittavat lainoihin automatiikalla eikä yksittäisen lainahakijan luottokelpoisuutta arvioida manuaalisesti. 
 

Fellow Finance soittaa vielä jokaiselle uuudelle lainahakijalle hakemuksen jättämisen jälkeen varmistaakseen henkilöllisyyden. Muista siis vastata puhelimeen, mikäli hait lainaa Fellowlta. Tarvitset myös viimeisimmän palkkatodistuksen tai eläkepäätöksen tulotietojesi varmentamiseksi ennen 

 
Minimivaatimukset:
  • Yli 20-vuoden ikä.
  • Luottotiedot OK.
  • Hakijalla on ollut Suomessa vakituinen osoite vähintään kaksi vuotta.
  • Hakijalla on säännölliset tulot, jotka pystytään varmentamaan.
Liitteet:
  • Palkkatodistus työstä, eläkepäätös eläkkeestä, verotuspäätös yritystoiminnasta.

Fellown asiakaspalvelun aukioloajat

Fellown asiakaspalvelu on poikkeuksellisen rajatuilla ajoilla avoinna. Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-17. Heikkoja asiakaspalvelun aukioloaikoja on paikattu kattavalla online-palvelulla, jonka avulla omien laina-asioiden hoitaminen käy jouhevasti.

Fellown lainan korottaminen 

Fellown lainaa voi korottaa, kun olet maksanut luottoa riittävän paljon takaisin. Tällä hetkellä raja menee kolmen kuukauden maksusuorituksissa. Joten mikäli olet lyhentänyt lainaa kolmena peräkkäisenä kuukautena, voit hakea lainan korottamista suoraan Fellown onlinepalvelusta. Kirjaudu palveluun omilla tunnuksillasi ja hae lainan korottamista, toimenpide on sinänsä maksuton. 

Lyhennysvapaat ja maksuvapaat kuukaudet 

Voit hakea lyhennysvapaata ja maksuvapaata kuukautta suoraan Fellown onlinepalvelusta. Voit myös siirtää eräpäivää suoraan heidän verkkopalvelunsa avulla. Samoin näet myös kaikki lainaan liittyvät laskusi ja muut viestit sähköisessä muodossa, kaikki samasta paikasta.

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.