Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen kulutusluottoihin erikoistunut verkkopankki – edullisia pikavippejä ja vähän isompaakin kulutusluottoa! Lyhyesti: lainaa 1000 – 60000 euroa, 1-15 vuodelle, palkkatositteet vaaditaan. Hae heti tai lue lisää!

Bank Norwegian lainatiedot:

Lainaa 1000€ – 15000€.

Laina-aika 1 – 15 vuotta. 

Korko: 8% – 20%

Nostopalkkio: n. 40-100€..

Tilinhoitopalkkio: 5kk.

Hae Bank Norwegian lainaa näin

Bank Norwegian laina haetaan täysin automaattisella verkkohakemuksella. Suoraan heidän nettisivuilta. Tarvitset lainan nostamiseksi verkkopankkitunnukset ja todistuksen tuloistasi. Muut tiedot tiedät ja pystyt täyttämään lainahakemukselle ilman erillisiä dokumentteja. 
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 23-vuoden ikä.
  • Luottotiedot OK.
  • Hakijalla on ollut Suomessa vakituinen osoite vähintään kolme vuotta.
  • Hakijalla on säännölliset tulot, jotka pystytään varmentamaan.
Liitteet:
  • Työsuhteen viimeinen palkkatodistus, eläkkeen eläkepäätös. 

Norwegianin asiakaspalvelun aukioloajat

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on avoinna 11-17 arkisin. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat tyypillisen kapeat pelkästään netissä toimivalle yritykselle. Tämän lisäksi voit tarkastella usein kysyttyjä kysymyksiä heidän verkkosivujensa asiakaspalveluosuudesta. 

Bank Norwegianin lainojen korottaminen  

Voit korottaa Bank Norwegianin lainaa suoraan heidän verkkopalvelussaan. “Omat tiedot” osion avulla voit hoitaa kaikki omaan luottoosi liittyvät kysymykset. Tarvitset verkkopankkitunnukset kaikkien toimenpiteiden tekemiseen. 

Norwegianin lyhennysvapaat 

Voit hakea lyhennysvapaata ja maksuvapaata kuukautta suoraan Bank Norwegianin asiakaspalvelusta. Tarvitset lyhennysvapaan anomiseen tiedot uuden maksuohjelmasi mitasta ja halumastasi kuukausierästä.  

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.