Kilpailutalainasi.fi

Kilpailutalainasi.fi verkkopalvelu on suomalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka avulla kilpailutat pienetkin vipit helposti ja nopeasti. Lainasummat alkavat 100€:sta ja päätyvät aina 60000 euroon asti. Kokeile itse ja vakuutu palvelun tehokkuudesta!

Kilpailutalainasi.fi lainat:

Lainaa 100€ – 60000€.

Laina-aika 1 –  15 vuotta. 

Korko: 7% – 29%

Nostopalkkio: n. 4-5%.

Tilinhoitopalkkio: 5-12€/kk.

Kilpailutalainasi kriteerit hakemukselle

Lainaa voi hakea ilman erillisiä liitteitä tai verkkopankkitunnuksia, lainapäätökset ja tarjoukset saa heti näkyviin. Lainan nostamiseen tarvitaan pankkitunnukset ja joissain tapauksissa myös tulotiedot varmennetaan palkkatosittein, Instantorilla tai eläkepäätöksellä. Pienemmät summat on mahdollista hakea ilman mitään liitteitä.
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 18-vuoden ikä.
  • Luottotiedot OK.
  • Osoite Suomessa viimeiset kaksi vuotta.
  • Säännölliset tulot.
Liitteet:
  • Instantor.
  • Palkkatodistus, eläkepäätös tai verotuspäätös.

Asiakaspalvelun tiedot

Kilpailutalainasi on nettipalvelu, joka toimii täysin sähköisesti pelkän nettipalvelun varassa. Mahdolliset lainanhaussa askarruttavat kysymykset tulee suunnata suoraan [email protected] -sähköpostiosoitteeseen. Varsinaista puhelinnumeroa asiakaspalveluun ei ole. Suosittelemme Kilpailutalainasi-lainapalvelua, mikäli haluat tarkistaa lainamahdollisuutesi nopeasi ja ilman jatkuvia yhteydenottoja helposti suoraan netissä. Mikäli tiedät kaipaavasi ihmisen avustusta lainaviidakossa, valitse jokin toinen palvelu sivuiltamme.

Lainalaskurin käyttö lainapalvelussa

Huomaathan, että kilpailutalainasi lainalaskuri toimii vähän erilailla kuin vaikkapa suoraan pankin sivuilta haettavan lainan tapauksessa. Lainalaskuri näyttää arvion lainan kuukausierästä valitsemalla lainasumman ja halutun laina-ajan. Lähettämällä lainahakemuksen eteenpäin viestit kaikille pankeille, että ole hakemassa juuri tämän kaltaista summaa ja pankit pyrkivät parhaansa mukaan vastaamaan haluamaasi summaan ja kuukausierään. 
 
Lainalaskurin antamat korko- ja muuta lainatiedot eivät siten ole sitovia, perustuen olemassaolevaan yhteen lainatuotteeseen. Laskurin antamat esimerkit ovat siten suuntaa-antavia. 

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.