Koroton pikavippi – vertaa vipit ja säästä!

Koroton pikavippi on useimmiten täysin kuluton ja koroton ensilaina, joka myönnetään uusille asiakkaille. Markkinoilla on alati uusia pikavippiyhtiöitä, jotka hakevat markkinaosuutta kilpailemalla asiakkaista ns. ilmaisilla lainoilla. Näet allaolevasta taulukosta kaikki Suomen lainamarkkinoilla myönnettävät korottomat pikavipit!

Pikavippivertailu

Lainasumma:
Laina-aika:
 • Valitse kriteerit:
 • Joustoluotto
 • Ei liitteitä
Vertaile lainoja:
Näytä lisää vaihtoehtoja

Kuluton ja koroton pikavippi heti tilille

Kuluttomat ja korottomat pikavipit makstaan lähes aina heti tiilille. Ilmaisien lainojen myöntäjät ovat erikoistuneet lainan nopeaan myöntämiseen, lainapalvelut tarvitset verrattain vähän tietoja lainan myöntämiseksi ja hakemusprosessit ovat täysin sähköisiä. 
 
Varmista korottoman pikavipin saaminen heti tilille seuraavilla ohjeilla: 
 
 1. Tarkista lainapalvelun aukioloajat – aukioloaikojen ulkopuolella lainoja ei välttämättä makseta heti tilille.
 2. Valitse vertailusta vippi, johon on merkitty “Heti tilille” -tieto.
 3. Mikäli mahdollista, täytä hakemukselle jonkin ison suomalaisen pankin pankkitilitiedot – vältä eksoottisia pienempiä pankkeja. 
 4. Varmenna tulosi Instantorilla, mikäli tulovarmennusta tarvitaan.
 5. Vastaa pankin tekemään mahdolliseet tunnistautumispuheluun hakemuksen jättämisen jälkeen. 

 

Koroton pikavippi maksetaan heti tilillesi noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

Koroton ensilaina – muista tämä

Koroton ensilaina houkuttaa uusia asiakkaita valitsemaan entuudestaan tuntemattoman lainatuotteen ja lainayhtiön. Korottomiin pikavippeihin pätee kuitenkin samat säännöt kuin kaikkiin muihinkin lainoihin: tutustu vippiin tarkoin ennen lainapäätöksen tekoa. Muista ainakin nämä keskeiset lainaan vaikuttavat kohdat ennen pikavipin valintaa:

 • Koroton vippi myönnetään ilman korkoja ja kuluja vain uusille asiakkaille.
 • Koroton pikavippi on koroton ja kuluton vain tutustumisjakson ajan, useimmiten 30-60 vuorokautta.
 • Tutustumisjakson jälkeen lainasta peritään lainayhtiön vaatimat normaalit luottokustannukset. 
 • Korottomat pikavipit voivat olla kalliimpia kuin ilman tutustumistarjousta myönnettävät lainat, mikäli laina-aika on yli kaksi kuukautta.
 • Tarkista lainan nimelliskorko ennen lainapäätöksen tekoa, osa vipeistä on yli 100% vuosikorkoisia.
Koroton ja kuluton vippi muuttuu kalliiksi lainaksi, vaikka lainasumma olisi vain 1000 euroa, mikäli päädyt pitämään lainapääoman itselläsi pidemmän ajan. Korkea nimelliskorko nostaa lainakuluja nopeasti, mikäli et maksa lainaa heti takaisin. Vertaile pikavippejä ja tavanomaisia kulutusluottoja korottomaan vaihtoehtoon realistisella laina-ajalla ennen päätöksen tekoa.

Korottomat lainat muualla taloudessa

Koroton laina ei sinänsä ole mikään uusi ilmiö tai rahoitusmuoto. Kulutusluottojen osalta tiukentunut markkinatilanne ja kilpailu ovat kasvattaneet korottomien lainojen tarjontaa. Kilpailu uusista asiakkaista on johtanut lainanottajalle suotuisaan tilanteeseen. 

Asuntoluottojen reaalikorot ovat jo laskeneet negatiivisiksi ja valtiolainojen korkotasot ovat nollassa. Rahaa voi siis myös makrotaloudessa lainata ennätysmatalin koroin. Kulutusluottopuolella pikavippiyhtiöiden rahoitustilanne on erinomainen, rahaa on saatavilla liiketoimintaan ja asiakkaille luotot ovat käytännössä korottomia – joskin vain lyhyen aikaa. 

Korottomista lainoista muualla:

 

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.