Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus (Finance) on vanhin lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu Suomessa! Freedomin kautta kilpailutat lainat aina 60000 euroon asti. Huomaa kuitenkin, että lainasummat alkavat vasta 1000 eurosta, joten aivan pienimmät pikavipit jäävät kilpailuttamatta!

Freedomin lainatuotteet:

Lainaa alkaen 1000 euroa.

Laina-ajat 1 – 15 vuotta. 

Korko alkaen: 7%.

Nostopalkkiot keskimäärin 5%.

Tilinhoitopalkkio: 5-12€/kk.

Näin lainaat Freedom Rahoitukselta

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainapäätöksen samalla tavalla kuin muidenkin kilpailuttajien sivuilta. Et tarvitse lainapäätöksen saamiseksi mitään tositteita tai liitteitä, saatika verkkopankkitunnuksia. Pankit antavat luottopäätöksensä pelkästään hakemukselle täyttämiesi tietojen perusteella. 
 
Mikäli haluat nostaa pikavipin, tulee sinun yleisesti varmentaa tulosi ja tunnistautua verkkopankkitunnuksin.
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotiedot OK.
  • Hakijalla on ollut Suomessa vakituinen osoite vähintään kaksi vuotta.
  • Säännölliset ja varmennettavat tulot.
Liitteet:
  • Pankin mukaan: Instantor, palkkatodistus tai eläkepäätös. Yrittäjillä verotuspäätös.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitukseen pätee samat kommentit kuin Zmartaankin. Freedom Rahoitus on kilpailuttajabrändinä vanhempi kuin Zmarta, mutta Zmartan mainontaan on panostettu viime aikoina runsaasti. Molemmissa palveluissa toimii samat pankit ja luotonmyöntäjät.

Freedomin vahvuudet ovat vankka kokemus, kattava pankkiverkko sekä selkeätoiminen käyttöliittymä. Freeomin käyttäkokemukset ovat pääsääntöisesti hyviä, eikä käyttöliittymän osalta ole moitittavaa. Lainojen ja pikavippien vertaileminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelun tiedot ovat selvästi esillä ja avun saaminen onnistuu sekä chatin, puhelimen että sähköpostin välityksellä. 

  • Puhelinpalvelu: ma-to 08.00-19.00 ja pe 08.00-17.00.
  • Chat: ma-pe 9-16.
  • Sähköposti: ma-pe 9-17.

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.