Bondora

Bondora AS on virolainen lainatoimija, jonka pikavippituote on vertaislaina. Vertaislainan avulla lainaat tavallisten kansalaisten rahoja ja maksat lainaasi heille kuukausittain takaisin aivan kuten mitä tahansa kulutusluottoa. Bondoran sinulle myöntämä korko ja laina riippuu riskiluokituksestasi. Sijoittajat lopulta määräävät, millä korolla lainaa voi hakea palvelusta. Lainahakemusprosessi on kuitenkin salamannopea ja saat päätöksen lainallesi heti. 

Hae lainaa Bondorasta 500 – 10000 euroa!

Bondoran lainatiedot:

Lainaa 500€ – 10000€.

Laina-aika 1 – 5 vuotta. 

Korko:15,7% – 60%

Nostopalkkio: n. 5,9%.

Tilinhoitopalkkio: 4%/vuosi.

Bondora laina myönnetään näin

Bondoran laina on esim suomi24 -keskustelun perusteella erittäin hankala saada vaikean teknisen prosessin takia. Vahvan tunnistautumisen puuttuessa, yhtiön on joutunut pyytämään asiakkailtaan kopioita passista ja maksamaan muutaman sentin testimaksun Bondoran tilillensä pankkitilin varmentamiseksi. Toiminta on hyvin poikkeuksellista Suomen lainamarkkinoilla, emmekä varsinaisesti suosittele lainaamaan kyseisestä lainayhtiöstä. 
 
Bondoran lainan korko määräytyy yhtiön käyttämän riskiluokituksen perusteella. Korko voi näin aluksi näyttää huomattavasti edullisemmalta kuin sijoittajarahoituksen varmistuttua. Lainakorot tyypillisesti alkavat noin 20%:sta, mutta voivat olla jopa 60-70 prosenttia. 
 
Minimivaatimukset:
  • Yli 20-vuoden ikä.
  • Luottotiedot OK.
  • Tiliotteet koron pitämiseksi matalana.
  • Hakijalla on säännölliset tulot, jotka pystytään varmentamaan.
Liitteet:
  • Tiliotteet.

Bondoran  asiakaspalvelun aukioloajat

Bondoran asiakaspalvelu on poikkeuksellisen heikkoa. Suoraa asiakaspalvelun numeroa ei sivuilta löydä ja yhteydenotot pyydetään tekemään chatin avulla. Vikatilanteen tai muutoin jo hankalan teknisen hakuprosessin myötä esiintyviin kysymyksiin voi olla vaikea saada vastausta Bondorasta. 

Bondoran lainan korottaminen 

Lainaa voi korottaa, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:
 
  • Lainasi on ajantasalla, eikä avointa lainaa ole yli 10000 euroa.
  • Sinulla ei ole peliriippuvuutta. 
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla on edelleen säännölliset tulot.

Lyhennysvapaat ja maksuvapaat kuukaudet 

Voit muuttaa lainasi maksusuunnitelmaa käyttämällä B Secure -palvelua Bondoran sivuilla. Palvelukuvaus on melko tekninen ja palvelun käytöstä veloitetaan lisäkulua. Suosittelemme tutustumaan Bondoran lyhennysvapaisiin ja B Securen toimintaan suoraan heidän sivuillaan. 

Pikavipit.info -sivustolta löydät kaiken tarvittavan tiedon pikavipeistä järkevän lainapäätöksen tekemiseksi. Sivusto on puolueeton ja kaikki hintatiedot ja lainaominaisuudet on listattu sellaisenaan. Sivuston käyttö ja lainanhaku on asiakkaalle aina täysin kulutonta.

© 2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.